Seymapala Merhaba arkadaşlar 5 aylık bebeğimin ağzında 2 gündür garip bir koku var neden olabilir bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Leylaa_ Seymapala kızımında hasta olacağı zaman kokuyor bi kaç gün önceden sonra oluyor sanırım sinyal veriyor
oglumubeklerken Guzellerguzeli ne kadar hadsiz ve iğrenç bir insansınız ya ! Ay kendimi tutamadım ama terbiyesizlik akıyor her yerinizden!
Pastaneusuluislakkek oglumubeklerken bildirin lütfen. Ben bildirdim. Gerçekten herşeyin sınırı var hayatta. Bu kadarını ilk defa görüyorum
Seymapala oglumubeklerken keşke silmeseydi o yorumu moderatorlerin böyle adi ve salakça yorum yapanlar için birşey yapmaları gerekiyor.
oglumubeklerken mucizem3006 postu açan hanımefendi yazmış bebişimin ağzı kokuyor 1 2 gündür, hadsiz hanımefendi(!) Yazmış; anasına çekmiş işte leş gibi kokuyor ağzı. Bu kadın inşallah bir anne değildir!
Pastaneusuluislakkek Naturall nefret dolu kalbinin kapılarını ne yazık ki hepimize açmış. Kendine bir saldırı olmayan hatta kendini hiç ilgilendirmeyen bir posta girip post sahibine hakaret etmiş. Allah kalbine iyilik versin.
Deletedmom_71 oglumubeklerken tövbe tövbe. Yazılan şeye bak. Bence engellemek degil temelli hesabını silmek lazım böylelerinin
Svgcarim Seymapala benim bebeğim de tam 5 aylık ve 2,3 gündür fark ediyorum ağzı kokuyor hatta şaşırdım. İnşallah önemli birşey değildir 🤦🏻♀️