Senayyy Kızlar merhaba oğlum 6 aylık ve kilo almıyor mem mama gidiyoruz doğru düzgün şuanda 6kilo boyu 64 cm sınırda gidiyoruz ve oğlumun kalbinde ilitane delik var kilo alımıyla büyüdükçe kapanır demişti doktor emiyor ama sanırım sütüm yaramıyor mama vermeye başladım aptamil evolvia bunları sevmedi arı mama aldım onu sevdi onu yediriyordum son bir buçuk aydır ama hemşire arı mamanın hiçbir işe yaramadığını söyledi ek gıdaya da başladım sayılır meyve püreleri çorba suları veryorum ama artık tam anlamıyla ek gıdaya geçmem lazım yardımcı olurmusunuz neyi nasıl yedirmeliyim birde kilo aldıracak mama önerebilirmisizniz
Alptugba Senayyy Sma kullaniyorum cnm kilo alimi gayet iyi oğlumun muhallebi tarzi seyler evde kendin yapabilirsin cnm bebekler icin internette cok tarif var😊
kivirciginannesi Senayyy arı mama devam sütü değil ek gıda gibi birşey ve şeker içerdiği için bu kadar küçük bebeğe hiç vermeyin. Aptamil kilo aldırıyor. Ya da ek gıda veriyor musunuz?
Melikeakiner Senayyy Arı mama asla verme iç organlarına zarar verir çok şekerli. Aptamil en iyi mama. İçerisine az pekmez veya elma suyu ekleyip ver. Çok iyi kilo aldırır ve iyi besler.
Ygz14 Pekmez vermeye başlayabilirsiniz birde irmik kullanarak çok güzel muhallebiler yapabilirsiniz makarna vitma diye sayfa var çok güzel tarifleri var tavsiye ederim 🤗mesela muz elma irmik ev yapımı yoğurt çok güzel besleyici kilo aldırı Yarım şeftali yarım armut gene irmik hem gecede tok tutuyor Yulaf unu pirinç patates bunu da tavsye ederim kilo aldırıcı diye duydum 🤗
Senayyy Ygz14 çok sağol şeftali dalan veryprum ezipte ama sadece şeftali tada patates bunları tek olarak veryordum dediğin gibi deniyim ozaman bide inşaAllah faydası olur. Kendimi yemeye başladım bakamıyorum çocuğuma diye 😢
Ygz14 Senayyy öyle düşünmeyin daha küçük elbette kilo alacak düzene girecek sizden daha iyi kim bakabilir ☺️faydası olursa size çok mutlu olurum
Senayyy kivirciginannesi Allah razı olsun yas içim ferahladı bi nebze çok ta hareketli bi bebek belki p yüzden mi kilo alamıyo bilmiyorum 🤷♀️
hanifedog arı mama hiç sağlıklı değil şeker nişasta var bolca. aptamilin içine biraz pekmez meyve filan katıp tatlandırmayı deneyebilirsiniz gelişimi için çok daha faydalı olur