mA_06 5 ay 1 haftalık bebeğim hanımlar sütüm baya azaldı bebeğim mama biberon ile içmiyor, inatla sütümde yetmiyor ek gıdaya doktor izni ile başladik, ne yapmalıyım 200 gram aldı 1 ayda çok yoruldum
Sevdapl mA_06 sütünüzü artırmaya çalışsanız artmıyor mu? İki üç litre su. Tahin pekmez, hurma, incir falan. Bir de gece emzirmesi çok artırıyor.
graceshelby mA_06 bizde ilk başta hiç bir mamayi içmek istedi ama zamanla zamanla alisiyorlar biberonda istemedi siringayla verdim sonra da biberona geçtim yani biraz üzerine dusmen lazım illa ki İçecek merak etme
hilal2022 mA_06 arttırmaya çalışın ben şöyle yapıyorum benimde bebeğim 4 bucuk aylık azaldığını farkettim günde 2 litre su sabah kahvaltıda rezene çayı öğlen humanannin still tea çayı var onu ve akşam.yatmadan yine rezene çayı içiyorum bu benim sütümu çok arttırdı
hilal2022 mA_06 bunu yazmayı unutmuşum kuru incir yiyorum aklıma geldikçe atıyorum ağzıma kuru meyveler çok süt yapar 🙂🙂
ZepF Aynı durumdayız 5 ay 1 haftalık ve iki ay direndim meme reddine ama maalesef sütüm azalmış ve çok kilo almadı bu dönemde. Su da çok içiyorum ama bebek emmeyince süt üretilmiyor. Pompa ile çoğaltmaya çalıştım ama erken pes ettim sanırım tekrar pompalayacağım. Göğüsleriniz uyarıldıkça süt üretilecektir inşallah.