Karpuzlufistiksarma Arkadaşlar merhaba kurutma makinesi alacağız da hangi marka alalım uygun fiyatlı birşey bakıyoruz 9-10 kg meslaa altus olur regal olur aeg seg gibi kullanılanlar varsa olur
Gozanca Karpuzlufistiksarma ben altus kullanıyorum cok memnunum. Ablam benden gördü almak istedi Samsung kini sanırım aldı benimki bir 1,5 saatte kurutuyor ablam iki 3 saatte nemli bırakıyor benimki wifili kesilinle wifii ozellikli olani al.
Sematprkc Gozanca merhabalar sizin kurıtma makinesi modeli tam olarak neydi? Ben de sipariş verdim ama wifi özelliği göremedim
Sematprkc Gozanca merhabalar sizinki wifili demişsiniz altus marka mı wifiye nasıl bağladınız ben bi türlü yapamadım
Gozanca Karpuzlufistiksarma wifii olunca kuruysa programi erken bitiriyor yoksa saatini bekliyor diger kurutmalar. 3 saattlik program calistirdik diyelim 1 saatte kuruttu hemen kapaniyor bitti diyor elektrik tasarruflu.!
uyanancirkin Sematprkc Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi aldım bende
uyanancirkin Tugba06 ayy çok sevindim memnun kalmanıza ❤️ ben daha kullanamadım. Teslim aldıktan sonra indirime girdi. Paket açılıp kurulum olmadığı için iade talebi oluşturdum aynısını indirimli şekilde tekrar sipariş ettim bakalım 🤣
Gozanca Sematprkc o kendinden wifiili icindeki kurumus mu kurumamis mi kendi anlayip programi durduruyor ya da devam ettiriyor.
Sematprkc Gozanca aa evet sensörlü demek istediniz neme göre süreyi uzatıyor ya da kısaltıyor ama malesef altusta wifi yok telefona bağlanarak takip edemiyoruz