Whatornot Bebeğinizin kıyafetlerini nasıl düzenli tutuyorsunuz? Çoraplar, tulumlar… Çok kıyafetimiz var koyacak yer bulamadım artık düzensiz duruyor belki dizim şekliniz bana da fikir olur
NuruKelam Whatornot Çekmece çok olduğu için düzenli yerleştiriyorum çoraplar ayrı çekmece iç çamaşırları ayrı çekmecede onun harici 4 bölüm var Sweatler kazaklar pantolon ve eşofman altları geri kalanları asıyorum. Eşofman altlarını ve pantolonlarını aynı bölüme koyuyorum kalan bir bölüme de elime geçen extra şeyleri. Yerim olmasaydı eğer kıyafet katlamaları için videolar var pantolonları inanılmaz şahane katlıyorlar ve yer kaplamıyor videoları aratınca bulabilirsiniz
Whatornot lceLady 2 askı var ama dolu hatta bizim dolaba bile koymaya başladım başka çözümler lazım bana
Whatornot NuruKelam çorap, şapka, battaniye, Müslin örtüleri falan çekmeceye koydum ben onları nereye koyuyorsunuz
NuruKelam Whatornot Benim yerim olduğu için onları da dolabına koyuyorum olmasaydı kendi dolabıma koyardım ki koyduğum da oldu. Biz çok kıyafet alan insanlar değiliz bu sebeple dolaplar genelde boş oluyor yazlık kışlık dolap düzenim de yoktur ikisi bir dolapta duruyor.