Dunyams Kızlar 2 aylık Bebeğim var burnunu serum fizyolojik ile temizliycem kaç cc çekmem lazım acaba yardımcı olurmusunuz günde kaç kere temizliyorsunuz 🌸
Iscan Dunyams o aylarda 2 cc bi trafa diğer trfasa 2 cc olarak yapıyordum sonrada burun aspiratörü ile çekiyordum
Nisanur0106 Ben 1.5 birine 1.5 diğerine olarak veriyorum toplam 3 cc olarak. Günde iki defa yapıyorum sabah ve akşam yatmadan önce
Eslemdemr0308 Ben cc olarak belirlemedim hiç bir zaman yarısını veriyordum iki burun olmak üzere sonra aspiratörle cekiyorum ne zaman hırıltı duysam burun temizliği yapıyorum
fbetul4270 Dunyams 5 cc çekip 2,5 cc bi taraf 2,5 cc bi tarafa yapıyorum ben. Doktorumuz günde 4 defa yapabilirsin dedi.
Tiredwoman Dunyams 2.5 cc bi burna 2.5 cc diğer burna yan şekilde yatırıp hızlıca şırgayla sıkıp bi burnundan diğer burnundan o şekilde
35lavanta Dunyams ben kutu olarak almıyorum poşette alıyorum direk 4-5 güne bitiyor 6 aylık şuan ve hasta biraz bol kullanıyoruz oyüzdn. Birde kutu çok pahalı ama poşette daha uygun küçük boy poşetler 14tlydi