Neslihan14 Bebeğim 6 aylık ve göz muayenesinoe hipermetrop çıktı bu durumla karşılaşan var mı varsa ne gibi yol izlediniz ?
Ceyer Benim kızda bir hafta oldu öğreneli 3 yaşında 😞10 derece hipermetrop çıktı uzman doç Prof götürdük hepside aynı şeyi söyledi gözlük kullanacak gözler günlük kapatılacak tek çaresi buymuş .. ama düzenli kontrol göz kapama ve gözlük kullanımda derecesi düşenlerde olmuş .. komşumun 9aylıkken 10 derece olan çocuk şuan 11 yaşında göz derecesi 2 ye kadar inmiş .. düzenli kapatıyordum ve kontrolleri düzenliydi diyor .. Allah bize sabır güç yavrularımızada şifa versin inşallah 😔😔
Mervekp Ceyer Benim kızımda 3 yaşında suan. 6 derece dedi iki gözü de aynı. Gözlük verdi ilk olacağı için 4, 50 numara verdi. Size doktor ilerleme olur ya da olmaz bir şey dedi mi?
halamidagakaldirmislar Benim kızımda 22 aylık, tek gözü 4 diğeri 0.75 numara, kayma yok ama gözlük ve kapama yapıyoruz 3 aydır bu ay doktora gidicez tekrar ne diyecek bilmiyorum, ama numarası düşen çocuklarda varmış, inşallah düşer