Onedroplove Nd12345 diyet yaptığınız için sütün kalitesi düşmüş biraz daha sağlıklı beslenmeye çalışın
giz Nd12345 beslenmenizi arttirin. Sari olan sut daha yagli buyuk ihtimalle ve daha doyurucu oluyodur ondan dolayidir huysuzlugu
Nd12345 Kizlar sut alerjimiz var diyetteyim sutumun rengi sekli degisti ve memedeyken sinirleniyor kizim acaba doymuyormu
Nd12345 Deletedmom113 eski olan sari yeni olan beyaz su gibi geliyor eski dedigimde diyete baslamadan once arada cok bir zaman yok kolastrum degil yanii
Nd12345 Onedroplove cok sikintili bir durum hemen hemen hersey yasak neye alerjisi oldugunu bilmedigimiz icin insallah duzelir ya
Nesli1985 Internette bi yazi okumustum anne sütü oyle ozelmis ki bebek hasta oldugunda bebege gore sut üretirmiş hatta resim vardi sut renkleri farkliydi oyle bisey olabilirmi acaba idrar yolu enfeksiyon vs
Nesli1985 Internette bi yazi okumustum anne sütü oyle ozelmis ki bebek hasta oldugunda bebege gore sut üretirmiş hatta resim vardi sut renkleri farkliydi oyle bisey olabilirmi acaba idrar yolu enfeksiyon vs
tgbmhr süt diyetinde iseniz kalsiyum takviyesi alın İMOM latte multivitsmin için . et tr sıkıntı yoksa protein ağırlklı beslenin
Nd12345 tgbmhr iste tam bilmiyorum ki kanda cikmadi tahlilde mukuslu ve kanli kaka yapiyor baya bir seyi kesti doktor diyet verdi yiyebildigim cok az sey var imom kullaniyorum bende
Nd12345 Ozge_AyazEfee evet basladim bende bir kac gundur iciyorum hem vitamin hem ekstra kalsiyum takviyesi umarim duzelir