Feyzosumunannesi Kızlar hergün ne yemek yapsam diye düşünmekten gına geldi ne yemek yapıyorsunuz akşama
TugbaShn1 Feyzosumunannesi mercimek corbasi tavuk sote bugunde boyle olsun yapmasi degil ama ne pisirsem derdi yoruyo insani gercekten😬
Pikapikapikacuuu Feyzosumunannesi yumurtalı ıspanak kavurması yapacağım. Yanına da yeşil soğan birde çay koyarım tamam.
strongwomen Feyzosumunannesi karnıyarık, pilav yanında her yemek gibi mezeler koladır salatadır turşudur vırt zort
Kplnnn Çok az ıspanağım vardı ya öyle yeriz ya yumurta kırarım çorba yapıcam sanırım domates çorbası yapmaya karar verdim emin değildim bide spagetti onu da ben sevmem ama eşim seviyor o istedi
Balkizinannesitugce Feyzosumunannesi fırında fesleğenli susamlı but patates kuru fasulye pilav karışık salata mantarlı süzme yoğurt
ervakusunannesi Feyzosumunannesi buzluk nimeti olarak taze fasülye, kıymalı yapıcam. Pirinç pilavı cacık oh mis 🤤 Ben dolaptaki yiyeceklere göre haftalık yemek listesi yapıp buzdolabına asıyorum pazar gününden. Kafam bir nebze de olsa rahat oluyor
zeytinim_20 Feyzosumunannesi Mantarlı bulgur pilavı yaninada salata turşu yeter hastayım valla başka biseyle uğraşamam