Meltemmmmmm Kağıthane ve yakın civarlarda önerebileceğiniz çocuk doktoru var mi? Benim için hemen ilaca başvurmayacak olması ve beni dinlemesi önemli. Mutlu Terzioğlu’nu önermeyin, çok sıra var devlet hastanesinden farksız diye oraya gitmiyorum artık.
Dlshnn3 Meltemmmmmm Kızılay hastanesi Yeliz Polat instagraöda da bakabilirsiniz çok ilgili tatlı bir doktor her daim 7/24 ulaşabiliyorsunuz her gün video fotoğraf atarım hiç öf bile demez yani polislere %50 indirimli bu arada
Ahu2 Meltemmmmmm merhaba, Çeliktepe Avicenna Hastanesi nde Yasin Tunç var çok iyi bir çocuk doktoru randevusuz çalışıyor, gitmeden önce arayıp doktorun orda olup olmadığını sormanız yeterli😇
Meltemmmmmm Dlshnn3 evine beş dakika mesafede instagramına da baktım şimdi cıvıl cıvıl bi doktora benziyor. O hastane çok fazla test istiyor diye uzak duruyordum. Genel olarak doktor nasıl? İlaçlara yaklaşımı nasıl? Memnun musunuz? Ulaşılabilir olması çok iyi tabii
Ahu2 Meltemmmmmm biz sabah erken gidiyoruz 9da başlıyor doktor muayenesi, gün içinde yoğun oluyor. Her şeyi anlatıyor doktor başka bir hastanede doğum yaptık ama bebeğimizin gelişimini artık Yasin Hoca ile takip ediyoruz. Bilgili ve her şeyi açıklayıp yönlendiriyor. Muayene ücreti 280₺ oldu.😇