Dilaraortacc Kizlar c.tesi günü 2 teyzem 2 kuzenim gelecek bebeğimi görmeye tabak hazirlicam ama beni çok yormayacak güzel önerileriniz var mi
Saafie Dilaraortacc Bir gün önce poğaça hamurunuzu yoğurup dolaba mayalanması için koyabilirsin.. Kemalpaşa tatlısı bir gün önceden yapabilirsin Patates salatası Birde tarçınlı kurabiye yada tırtıl kurabiye yapabilirsin
denisella Dilaraortacc Hazır yufka alıp diz tepsiye börek olsun. Yanına da bir makarna veyahut rus salatası. Çok az çeşit oldu dersen eğer buzluğunda hazır da yaprak sarma vs. varsa onu da çıkar. Yeter daha ne umduğunu değil bulduğunu yer misafir.
kardelencicegim Dilaraortacc yaprak sarması haşhaşlı çörek veya poğaça patates salatası ıslak kek veya revani
Yaprak321 Dilaraortacc midye börek var nefis yemek tariflerinden bakabilirsin ben gece yapıp tepsiye diziyoruz sosunu döküp misafir gelemden önce pisriyorum çıtır çıtır oluyo dışı içide yumuşacık yanına amerikan salatası,haşhaşlı revani ve dereotlu poğaça yapablrsin
Dilaraortacc Saafie evet her zaman yaparım ama ilk defa teyzemleri kendi evimde agirlicam karar veremiyorum bi türlü
Dilaraortacc denisella makarna salatası güzel onu yapayım sarmamda var ama tatlı pasta tarzı bisey bulamadim
denisella Dilaraortacc Bisküvili pasta var hem sevilir hem çok basit 😂 Şaka bir yana bisküvili pasta da olabilir tabii ama Kıbrıs tatlısı, revani, ıslak kek, krem şokola, sultan sarması..
Saafie Dilaraortacc Salatanı kolay tut böreğini ve tatlını ağır tut bence.. Tiramisu olabilir, gelin pastası, Etimek tatlısı, Kıbrıs tatlısı , köstebek pasta, haşhaşlı revani bunları düşünebilirsin☺️