Esil0annesi Ruzgarsmom1 kesinlikle çok haklısın kendi ülkesine faydası olmayan insanlardan anca bukadarı beklenir. Yazık acıyorum vallahi. Allah yardımcımız olsun🤲🏻
Alse35 Ruzgarsmom1 Allah belalarını versin diyeceklerim bu kadar! ( söylenecek çok şey var da söylenemiyor)
allahimsabirver MinikPrensesannesii evet açıklama yapılmış surıyeli diye ama hiç surıyeli ye benzemiyor
ftsdmrhn MinikPrensesannesii yok p değil. Öyle biri atılmış ama emniyet boy boy fotoğrafini paylaştı gerçek suçlunun. Yani en azından bizim önümüze sunulan suçlu. Arka planlda ne var Allah bilir.
MinikPrensesannesii ftsdmrhn onunda ilgisi var diyo herkes kimlik bilgilerini boş yere paylaşmazlar bence yani ne diye hedef göstersinlerki
Lunaluu Tortilla_ bu nasıl istihbaratçı bombayı bırakıp kaçarken acayip panik yapmış. Bomba o uzaklaştıktan 7 dakika sonra patlıyor. Bana çok tuhaf geldi.
Ruzgarsmom1 Tortilla_ hic o soguk kanlilik yok ama afedersin ayakları beline degiyo kacarken ya yetistirilme falan hikaye bunlar para köpeği
Yagmuryy Yakalandı şerefsız şimdi ne olcak olenler gerı gelcekmı korkularımız dıncekmı hapıste yıyıp içicek hastalannca bizim doktorlarımız bakıcak adeler bumu kafasını koparsınlar taksım meydanında
Ruzgarsmom1 MinikPrensesannesii ben altindagda oturuyorum adımını attigin yer suriyeli kafa keseni mi ararsin parkta bicaklayip kacani mi hirsizi haydudu tacizcisi hepsi var ve bu dedigimiz cocuk olduruldugunde polis biz turklere dedi ki onlari dokunulmazligi var 1. Sinif vatandas gibi dusun yani ben ulkenin baskenti ankarada 2. Sinif vatandas olarak görünüyorum kendi devletimin gözünde