KubraKaranKaya Merhaba rotavirüs aşısı 2. Ay aşıları ile aynı gün vurulur mu. Aynı gün yaptıran var mıdır
oglumubeklerken KubraKaranKaya merhaba. İlk dozunu 2.ay aşıları ile ikinci dozunu da 4.ay aşıları ile aynı gün olmuştu oğlum
Deletedmom_39 KubraKaranKaya bize sağlık ocağı önermedi canım ağır olur diye 2.ay aşımızdan 1 hafta geçsin öyle yapcaz.
Cemre_-53 KubraKaranKaya evet bir sakınca olmuyor rotanın yan etkisi pek YK ishal olursa uzun sürerse hekime başvurun ateş vb olmaz az belki huysuz olur rota da ama diğer aşılar olacağı için ateş takipte kalınması ağrı olabilir rota etkilemez diğer aşıları
oglumubeklerken Deletedmom_39 benim oğlum şu an 11 aylık yaklaşık o Ay önce vurulmuştu oğlum 490 TL gibi birseydi diye hatırlıyorum ama şu an zam gelmiştir illa ki
River Rota virüsü aşısını 3. Ve 5. Ayda yaptırırsın dedi ebe o aylarda aşısı olmadığı için. 2. Ayda 3 aşısı 4. Ayda 2 aşısı oluyor. İlk dozu oldu geçen ay 775 tlydi.
SNA-20-07-22 Ben 2. Dozunu yaptırmayacağım 1 dozu yeterli diye duydum yakınlarımdan Ki bağırsak enfeksiyonunu engellemiş olduk şükür 2. Dozu isteğe bağlı diye biliyorum
eserekli_kiz11 KubraKaranKaya ben kendi tercihimle yaptrmadik cunku 2. Ay da 3 tane asi var ee bide rota eklenirse agir olur diyr düşündüm 1 hfta sorna yaptrdm 15 gun oncede 2. Dozu yaptrdm 777 tl idi
Bir_bal_annesii Biz henüz yaptırmadık, bebeğim 5. Ayını bitirdi. Geç kalmadıysak hangi ayda yaptırabiliriz, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? İnternette 8. Aya kadar 3 dozun tamamını yaptırın diyordu.