Alparslan2022
Sabah uyanınca biraz yatakta vakit geçiriyoruz ce cee oyunu falan.
Sonr akahvaltı hazırlarken mutfakta yere koyuyorum eline spatuşa leğen veriyorum karıştır annem falan diyorum 😅 bulasık makinesine renkli karton magnetler yapıştırdım onlarla oynuyor. O sırada kahvaltı hazırlıyorum bazen kucağıma alıyorum. Durmuyor cünkü
Kahvaltısını yaptırırken ben de yiyorum bi yandan bir yandan zeka kartları gösteriyorum hayvan sesleri taklidi falan.
Sonra karton küpler var eğitici onlar favori oyuncağı onları ben diziyorum üst üste o emekleyip gelerek yıkıyor. 10 defa falan yapıyoruz. Uzağa gidip dikiyorum kuleyi o heyecanla emekleyip gelip deviriyor alkış yapıyoruz 😅
Fisher price top olan kuleler var onları top yapıp fayans üstünde oynuyoruz birbirimize atıyoruz.
Cırtlı kitapta ben yapıştırıyorum o çıkarıyor.
Onu beşiğine koyuyorum ben saklanıp cee yapıyorum falan.
Camdan Kuşlara bakıyoruz. Gelin kuşlar diyoruz
Ellerinden tutup yürütüyorum. Oda oda geziyoruz.
Dinlenmek istiyorsam robot süpürgeyi salıyorum 😀 oğlum da onun etrafında takılıyor.
Şimdi oyuncakları öğretiyorum top,köpek,kuzu,araba farklı yerlere koyuyorum onu yönlendiriyorum hani araba hani top diye
mercimek makarna falan yapacaksam bi kaba boşaltıp onun dokunmasını sağlıyorum. Dün nohut yapacaktım yıkamadan önce kaba boşalttım ona dokundu falan.
Günde iki defa ya da bazen bi kere dışarı çıkıyoruz zaten parka gidiyoruz dolaşıyoruz.
Bunları güzel güzel yazdım sanma cok uslu bir bebek 🤪 oyalanma süresi maksimum 10 dk.