Zeynep1903 Kızım 9 ay 12 günlük yaklasık 10 gündür rahatsızlıklarla ugrasıyoruz son 5 gündür resmen hastanelerde kaldık serumlar ıgneler cocugum mahvoldu. Hala da öksürügümüz gribimiz ve buna eklenen ishalimiz devam ediyor. Güzel güzel yemegını yıyen memesini emen kızıma bırsey oldu, memeyi asla ama asla almak ıstemıyor sınırden cırpınıyor ama yemeklere gelınce sıkıntı yok yiyor. Bu son ıkı uc gundır yedıklerını de cıkarmaya basladı haliyle bende kafayı yiyecegım noldu bu cocuga anlamıyorum ya memeyı zorla verıyorum bagırıyorum kızıyorum bu sefer ben üzülüyorum ama vermesem hiç almaz öyle diyeyim 😢 nolur bilenler yazabilir mi veya basına gelen bu aylarda çünkü atak falan da degil anlam veremiyorum 🥺
Zeynep1903 Lalaland yemek yemesınde problem yok sadece memeye gelınce bunu yapıyor hasta evet hani verdigim ögünleri yemek ıstemese tamam diyecegim ama onları yiyip meme emmeyince neden diyorum 🤦🏻♀️
Lalaland Zeynep1903 hastalık zamanı iştahı azalmıştır yemek yiyince de memeye yer kalmıyordur veya bilemiyorum benimki 9 aylık kendi kendine bırakmıştı memeyi
Zeynep1903 Lalaland işte bende ondan süpheleniyorum acaba bırakmak mı istiyor diye 🤷🏻♀️ Anlam veremıyorum gece emiyor gündüz istemiyor
Lalaland Zeynep1903 aynen benimki de o şekilde gece emerdi gündüz emmezdi sonra tamamen bıraktı, yemekle arası olan çocuk memeyi erken bırakıyor, yemekle alakası olmayan çocuk annesini 3 yaşa kadar bile bırakmıyor
Deros-61 Çok geçmiş olsun, Belki burnu tıkalıdır,nefes alamadığı için ememiyor olabilir,emzirmeden önce serum fizyolojik yapın sonra emzirin
Zeynep1903 Deros-61 sagolun Allah razı olsun, ah o kadar yaoıyorum kı artık tıkanıklıgıda geçti ama hala devam ediyor 🥺