ihsanbebek Bu ikinci aşı ateş yapıomuş öncesinde calpol veren varmış aşıdan sonra veren varmış ateşi bekleyen ama doktor bana ateş olursa ver dedi yarın aşısı var napsam bilmiyorum
Dondurmalikahve ihsanbebek aşıdan önce ilaç vermeyin asinin etkisini azaltır boş yere aşı yaptırmış olursunuz, hem her bebekte ates olacak değil oğlumda en fazla 37,7 olmuştu 38 i geçmemişti yani
Pamukkprensess ihsanbebek mesela bexsero yaptirdik en son atesini takip ettim cikmadi fakat huysuzdu belli ki agri yapti o sekilde calpol verdim zaten asinin atesi aman aman yuksek olmuyor takip edin yukseliyor gibiyde verin ya da agrisi falan olursa
alinaannee ihsanbebek aşıdan önce ilaç vermeyin aşının etkisini azaltır bebeğin ateşi olunca banyo yaptırın geçmezse calpol verirsiniz ama en baştan vermeyin lütfen o zman aşının bir anlamı olmaz🎈
esguna ihsanbebek ben 5 aylık bebeğime bugüne kadar hiç ilaç vermedim hiç ateşi de çıkmadı belki ateşi çıkmayacak boşuna ilaç vermeyin bence. Aşıdan önce ve sonraki günler sarımsak bal limon yemeğe çalışın antibiyotik niyetine ben faydasını gördüm siz de görürsünüz inşallah