Cnmkzm Ne büyük hevesle başladım. Heyecanıma yenik düşüp bir çay kaşığından fazla yedirdim ilk günden. Havuçla başlamıştık. Zeytinyağı da ekledim. Kızım uyurken mama içerdi azıcık içti uyudu dedik sürekli bir rahatsız gibi uyanıp duruyor sonra öksürdü bir baktık havuçlar çıkmış kusmuş rahatladı dedik mama verelim dedik YÖK yine içmiyor bir iki saat sonra yine kustu.. bu ne şimdi niye böyle oldu bu çocuk bütün gece uyumadı ya ne yapabilirim karnı aç gibi ama yemiyor aç old. İçin uykuya dalamıyor..
Hohomoromu Cnmkzm akşam gec saatte mi verdin yatmadan hemen önce yediyse belki oyuzdn rahatsz etmıs olmasın
Meli Cnmkzm ben havuc kavanoz vermştim oglumu rahatsız etmişti az kusmuştu sindiremediysede kusmus olablr
Cnmkzm Meli evet sindiremedi kustuğunda havuçlar geri geldi ve bütün gece ne emmek istedi ne mama ama aç yani uykuya dalamadı
Kahvegerek Gece yatmadan önce ek gıda vermeyin ek gıda saatiniz en geç 5te bitsin çünkü yeni başlamış olması lazım akşam bizim ki zor hazmediyorlar yediklerini bir süre havuca ara verebilirsiniz