Esma_cicek Bir sorum olacaktı bebeğim sürekli sol göğsümü emdiği için sağ tarafta süt kesildi sol göğsüm sağ göğsüme göre büyük ilerde düzelir mi aranızda bu durumu yaşayan oldu mu şuan 4 aylık
Mlkkrm Esma_cicek Canım keşke 2 yonlu verseydın ama duzelır eger obur gogsun sut gelırse sagım yapsan gelır toptaklar yıka bebegın tekrar içer aynı seyı bende yasadım
Pamukkprensess Esma_cicek bende de sag tarafta ayni goruntude pek belli degilde sut cok az o tarafta sagim yapmaya karar verdim cocugum hasta iyilessin sadece o gogsu sagicam belki ise yarar
Mirancinarmom Esma_cicek gorumcemin oyleydi 2 sene emzirdi emzirmeyi kesti yine de duzelmedi doktora falan da gitti esit emzirmedigi icin olmus
Esma_cicek Mlkkrm Yani süt geliyorda çok az elimden geldiği kadar vermeye çalışıyorum ama görüntü moralimi bozuyor inşaAllah esitlenir tekrar
Esma_cicek Pamukkprensess Yok ya benim ki çok belli bi taraf büyük bir taraf küçük çok kötü görünüyor sarkmada oldu emzirme dönemi bitince düzelir mi esitlenir mi bilmiyorum 😏