Zeyn0206 Bir gün de yavrularımıza neler verdik öğünleri yazalım diyorum bizim sabah yumurta zeytin peynir pekmez kaymak ekmek vardı öğlen mama ve muzlu muhallebi akşam köfte bulgur pilavı yoğurt gece yatmadan da bir tane mandalina
-Ozge- Zeyn0206 öncelikle maşallah kaç aylık? 11ay15günlük okadar ıştahli olan bebeğime artık zorla yediriyorum aslında yiyeceklere çok ilgili ama aşırı az yiyor
Bahtszbedevi Zeyn0206 Sabah avokadolu yumurta ve elma suyu, öğlen havuçlu siyez bulguru pilavı yanında yoğurt, ara öğün sütlaç, akşam da patates püresi
Mervelaren16 Zeyn0206 sabah yumurta,kaymak,peynır,muz. Öğlen tarhana çorbası. 4 gibi muzlu yoğurt, akşam 7 gibi kabak yemeği yogurt, 9 gibi arı mama, gece uyanırsa da 90cc mama. Bugun bunları yedık:)
Zeyn0206 -Ozge- 9 aylık ben çeşit çok sunuyorum hepsinden azar azar koyuyorum istemediği anda bırakıyorum hepsini yiyip bitirmiyor ama elimden geldiğince hergün farklı menüler hazırlıyorum mesala çeyrek yumurta bir tane küçük peynir bir tane zeytin bu şekilde veriyorum
-Ozge- Zeyn0206 bende günde tek öğün için 3 çeşit ona özel yemek hazırlıyorum ama aşırı az yiyor mesela bazı sabahlar yumurta yetmiyor hepsini yiyor ama çoğu sabah 2 lokmayı zorla veriyorum intermette görüyorum yarım avakado yediriyorlar yumurta peynirin yanı sıra ama benim oğlum çeyreğin bile yarısını zorla yiyor
MinnakvLiva Sizin bebeler küçükmüş benimki 28 aylık kurufasulye, pilav, ezogelin, yoğurt, sabah börek ve sucuklu yumurta yedi 😂😂
Zeyn0206 MinnakvLiva maaşallah siz kurtarmışsınız ona özel yemek hazırlamaktan sizinle aynı şeyleri yiyebiliyor ne güzel 🥰
MinnakvLiva Zeyn0206 evet canım biz ona uyuyoruz onun yiyebildiği şeyler yapıyorum gerçi artık çoğu şeyi yiyebiliyor ama iştahsız işte bide iştah olsa herşeyden gıdım gıdım zorla yediriyorum 😂😂
Zeyn0206 MinnakvLiva kendi yiyecek duruma gelmiş çok şükür o da olur inşallah bütün annelerin en büyük sorunu iştah Allahım yavrularımıza iştah ve sağlık versin 🤲🏼
Zeyn0206 Mervelaren16 kaç aylık ben ek gıda aralarını en az 4 saat yapıyorum sizin bebeğiniz yiyebiliyor mu muz da tok tutar 7 de hepsini yiyebildi mi acaba
Mervelaren16 Zeyn0206 şöyle gördüm sabaha kadar 4 kez uyanıyordu. Arı mama 7 tahıllı gece mamasını kullanıyorum sabaha karşı 1 kez ya uyanıyor ya da uyanmıyor. Bide kim görse toparlamış kilo almış diyor tavsiye ediyorum
Zeyn0206 1234560 aslında gündüz veriyorum normalde uyumuştu ama akşam uyandı birden ablası var 4 yaşında ona meyve veriyordum o da gelince öyle verdim