Dmtsnr09 Hala instagram face giremiyorum. Siz de durumlar nedir? Tek benimkinde mi sıkıntı var acaba????
elifinannesi95 Saafie yorumlarda. VPN e şifrelerimizi ele geçirip hesapları ele geçiriyor Muş yükledim sildim geri
-_-hUysUzvetatlikadin Dmtsnr09 yok bende de aynı benimdeburadan paylaşılanlardan haberim var sadece. Gerçekten çok tuhaf
Linailkay Dmtsnr09 bende giremiyorum benim eşim interneten çok iyi anlar vpn tehlikeli dedi o yüzden indirmiyoruz biz
-_-hUysUzvetatlikadin Saafie ben benim telefona ne ayar çektiysem hiç birşey yapamıyorum olmadı bende
Dmtsnr09 Ben hiç biirine giremiyorum. İyi bari bi tek buna giremiyorum son durum ne öğrenemdim ne oldu kaç yaralı var gerçi yayın yasagı getirdilerde erişimi ne diye kapatıyorlar anlamadım paylaşım yapılmasın diye sanırım
-_-hUysUzvetatlikadin Dmtsnr09 şu yazdığınıza öyle net cevap verirdim ama ah ah sussan olmuyor susmazsan olmaz misali. Allah cümlemizin sonunu hayretsin. Kötü kalpleri islah etsin mi diyeyim ne diyeyim ah.
Betulalperen -_-hUysUzvetatlikadin Aradığım yorum. Bişey deme boşver canım . Orda insanlar canından oldu daha da yaralılar var durumları kötü olanlar. Burda sosyal medyaya giremiyoruz diye dert yanılmasına diyecek bişey yoktur bence.