Gulpekmezci Kızlar merhabalar Cumartesi günü günüm var ama hala ne yapacağıma karar veremedim neler yapıyorsunuz fikir verin birazzz 😒😒
Motherofmila Gulpekmezci Zeytinyağlı dolma, kereviz mezesi, su böreği sipariş veririm genelde 😀Sütlü tatlı , kek,makarna salatası, kısır,piyaz, tarator, kuruyemiş meyve ve kapanış 🤣
Asel35ahsen Gulpekmezci Şehriye salatası yoğurtlu makarna salatası yufkadan bi börek ağlayan pasta. Nerden esti bilmiyorum ama böyle bi menü geldi aklıma
Bendiyebiri Gulpekmezci gün yapmıyorum ama misafirime sarma, gelin pastası, patatesli börek, tavuklu göbek salata (çok güzel olur kime yaptıysam çok beğendi ), Elmalı turta, annem Kars ketesi yapmıştı buzluğumda birde onu koymuştum. Çocukla anca bu kadar yaptım yoksa birkaç şey daha eklerdim. Poğaça yapabilrdim mesela birde. Gibi gibi. Basit şeyler birtek sarma oyaladı kızımla zor oldu 🙄
Serra_Annesi Gün yapmıyorum ama geçen misafirlerim geldiğinde kısır, elmalı turta, patatesli poğaça yapmıştım 😂
Gulpekmezci Serra_Annesi poğaça yapmayı düşündüm Bende Elmalı yurtsa hiç yapmadım daha önce sonra kötü felan olabilir 🤪hiç riske girmeyim en iyisi kısır yerinede makarna salatası daha kolay gibi bebekle zor oluyor kısır yaa 😂😂
Serra_Annesi Gulpekmezci Elmalı turta bende ilk defa yaptım güzel oldu 😂 kısırı da bayadır yapmıyordum dedim değişiklik olsun bebeğim 7 ay 23 günlük öyle böyle yaptık 😂
Gulpekmezci Bendiyebiri sarma Bnde düşündüm ama yapabilir miyim. bilmiyorum bizde 9 ay 17 günlüğüz inşallah yavaş yavaş yetiştircem 😂