9-Meva-28 Kizlar kızım 13 ay17 günluk bugün öğleden sonra 2 buçuk civarında kustu ve gece uykusuna yatırdım bir 10 dk sonra tekrar oksurdu yanına gittim biraz kusmustu kucağıma aldım öksürmeye devam etti ve daha fazla kustu sebebi ne olabilir????
Ecusska 9-Meva-28 geçmiş olsun 29 aylık kızım ve 5 aylık kızımda aynı şekilde salgın var bugün şehir dışından ablamla görüştüm onun çocuklarıda öyleymiş 1 kere acile 2 kere çocuk doktoruna götürdüm ilaç vermediler sadece büyük kızıma mide bulantısını azaltması için şurup o kadar kötü bir salgın varmış maalesef çeşme suyu kullanmamaya dikkat edilmeli dedi ama biz hiç kullanmadığımız halde olduk geçmiş olsun 🙏🏻
Agness 9-Meva-28 gözünüzü korkutmak istemem ama muhtemelen ishal ve iştahsızlık gelecek . Suan herkes bu durumdan muzdarip maalesef :(
9-Meva-28 aliMommy bir kaç gün önce ateşi çıktı acile gittik 39.6 dediler müdahale ettiler doktor dişten dedi ilaç falan verdi neyse ondan sonra tekrar ateşi o kadar yüksek çıkmadı ama bugün falan yabi oyel bir problem yoktu bir anda kustu anlattığım gibi mesela akşam keyifliydi yegini yedi oyunlar oynadık bir problem yoktu uyuması da rahat oldu ama bir anda kusarak uyandı
aliMommy 9-Meva-28 genelde geceleri daha kötü oluyorlar zaten dediğim gibi salgın va geçmek bilmeyen ishal ve kusma iyi değil maalesef sivi kaybından dolayı devam ederse doktora göstermekte fayda var
Elmas16 9-Meva-28 bu sabah benim oğlum da öyle oldu 3 defa kustu balgamı atamıyor boğazında midesini bulandırıyor öksürdükçe kusma eğilimi oluyor
Tanemnazli Benm de 1.5 yasındaki kızım 20 gündür hasta iki üç kez doktorada gittik ama enfeksiyon vücuda girmiş artık . Böyle bir salgın yok gerçekten . Kusma bitiyo ishal başlıyo ishal bitiyo öksürük balgam ateş .
Agness 9-Meva-28 doktora mutlaka gidin, kan testi yapp enfeksiyona bakar sanırım. Bizde ishal ve iştahsızlık oldgundan zincifort ve reflor probiyotik toz vermişti. Birde haşlanmış patates, muz vb. Şeyler yedirmemi soyledi . Umarım ishaliniz olmaz