Kızlar merhaba çok üzgünüm. İçimi size dökmek istedim çünkü şuan kimseye anlatamıyorum.
Eşimin ilk vücudunda döküntüler ve yaralar meydana geldi. Gittik doktora losyon verdi çaresi bulundu. Sondasın da saçları dökülmeye başladı. Birlikte gittik yine. Kan aldı doktor sonuçlar çıktı girdik farklı bir Doktor gird sonrasında. Sonuçlarda sadece HIV olarak çıkıyor yani sonuçta da bir şey yazmiyor. Sizden farklı bir test daha isteyeceğim öğleden sonra gelin dedi öğlen arasına az kalmıştı. Kısaca anlatayım dedi korunmasız cinsel yolla, kan yoluyla , Humumi tuvaletten de bulaşma ihtimali vardır. Sizin regl doneminizin başı veya sonunda siz fark etmeden ilişkiye girdiyseniz ve kan değse bile bulaşıyor dedi. Dişçiye falan gittiyseniz de bulaşabilir dediS Biliyordum hivin ne olduğunu başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Eşimin 3-4 ay önce dişinden 3-4 kez operasyon geçirdiği de aklıma geliyor fakat Eve döndük çok kötüydüm eşime demediğim kalmadı yer yerinden oynadı tek aklıma gelen ise başkasıyla arasında bir şey mi geçti diye. Ama kendinden çok emin asla ve asla böyle bir şey olmadı diye kıyameti kopardı resmen. Tabiki de herkes eşine güvenir böyle bir durumu asla ona yakıştıramıyorum daha 3 senedir evliyiz ve çok zor şeyler yaşayarak evlendik. Ama olabilir de düşüncesi aklımı yedirdi bitirdi. Öğleden sonra hastaneye gittik. Kan alındı eşimden 10 gün sonra çıkacak. Doktor henüz kesin değil sonuç sakin kalın dedi. Eşim doktora doktor hanım gerçekten eşimden başka kimseyle bi ilişkim olmadı inandıramıyorum yardım edin bunun cinsellikle Alakalı olup olmadığını anlayamaz mıyız testte dedi. Doktor belirleyemeyiz ama tekrardan sonuç kesin değil ve sadece cinsel yolla bulaşmadığını size anlatmıştım dedi. Sonuç çıkınca gorusecegiz zaten tekrar lütfen sakin kalın dedi. Ama yok duramıyorum 10 gün nasıl bekleyeceğim bende de varsa ? 9 aylık bebeğim var. Evde sanki yabancıyla yasiyorum eşime ısınamıyorum aklıma geldikçe deliriyorum onu da seviyorum 9 senedir birlikteyiz. Basına gelen var mı ne yapmam lazım bana yardımcı olun🥺cok uzgunum cokkkk