Mercan28 Oyuncakların durması için nasıl bişey aldınız çekmeceli kutular hoşuma gitti ama gereksiz pahalı geldi daha uyguna hoş bişey bulan var mı ya da kendi yapan varsa fikirlerinize açığım
Elika00 Mercan28 ben a101 den almıştım çekmeceli olanlardan. Gri beyaz güzeldi. Ama bütçen yoksa sebzelik derlerdi ya eskiler plastik çekmeceli mutfakta kullanılan dolap vardı ya o olabilir
Gin Mercan28 çekmecelilerden var bizde. Tozlanması dışında sorun yok. Biz alırken bu kadar pahalı değildi, şoktan almıştık. şeffaf tekerlekki büyük saklama kutuları var onlardan bakıyorum şimdi, oyuncak dolabı yetmiyor artık.
Mercan28 Elika00 ayy denk gelsede alsam internette bin tl falan yaaa dediklerinde mantıklı aslında ama odası şık bebeğimin genç odası gibi yaptım o yüzden uyumlu güzel bişey istiyorum🙈🙈
oglumubeklerken Mercan28 canım arkadaşın bahsettiği dolaplar a101de 500 TL olmuş. Daha büyükleri trendyolda 500 TL. Hem daha fazla oyuncak alır hem daha kullanışlı olur bence. Bu hafta perşembe günü a101e gelecekti. A101dekini ve trendyoldakini bi karşılaştır istersen 🌸
pazartesisendromu Gin almadıusanız e bebek te baya büyük 210 tl idi başka sitelerde felan daha fazlaydı fiyatı
MinikPrensesannesii Mercan28 fiyat olarak makul bence şu ekonomide uygun bile daha da artar bence fiyatlar🥲teşekkür ediyorum bu arada
Gin pazartesisendromu alamadım henüz 80lt olanlara bakıyorum biraz fazla pahalı🥲 ebebeği kontrol edeyim hemen, teşekkür ederim