Dkgungor Edi1212 süt sağım yapmanız gerekir ve takviye kullanabilirsiniz Dilruba demirezer dilerseniz instadan ulaşın kendisi emzirme hemşiresi ücretsiz yardımcı oluyor
Dkgungor Edi1212 süt çıkmasada göğsünüze uyaran veriyorsunuz beyninize süt daha fazla süt üretmesi için mesaj gidiyor.
uzlet Edi1212 canım sağdığın süt göğsündeki sütü ne kadar olduğunu hiçbir zaman belirlemez bebeğin emiş gücü ile aynı olamaz asla o yüzden sütüm azaldı diye düşünme bol bol emzirdiği sürece Allah’ın izniyle sütün azalma ben sürekli her fırsatta uyuyordum bol tahin helvası Soğanlı salata bulgur pilavı falan da yedim ama herkeste etki aynı olmayabiliyor senin sütünü arttıran şeyler neyse onlara dikkat et dereotu da bu arada artırıcı Bence her şeyden önce pozitif düşünüp sütünün azaldığına kendini inandırmamak ve duşta sıcak suyla masaj yap devamlı
Merve5306 Edi1212 incir, eczanedeki çaylar, tahin ve bulgur pilavının artırdığını biliyorum. Süt sağımı yapmak da artırıyor. Benim tavsiyem hastane tipi süt sağma pompası kiralamak bir iki ay. Çok güçlü çekiyor çektikçe daha çok süt geliyor.
Edi1212 Merve5306 bir arkadaşım da aynısını dedi de en son çare onu düşünüyorum bende. Baya büyük bir makineymis galiba
Merve5306 Bir de emzirme danışmanlarını ben de tavsiye ederim. Evlatlık edinen annelerden bile süt geliyor, kendi doğurmadığı halde.
Fadime4242 Edi1212 bir şey sorabilir miyim 40 günden sonra annelerin göğüsleri yumuşuyor onu sütüm yok ile karıştırmıyorsunuz değil mi😊bir de sağım ile bebeğin emmesi çok fark ediyor
Edi1212 Fadime4242 yok bebeğimin yutkunma sesinden anladım. Boş boş emdiği oluyor bir de süt gelmediğini anlayınca ağlayıp kendini çekiyor.
tazebiirannee Edi1212 evet bende çok severim normalde bulguru ama artık 8 aylık oldu oğlum nadiren yapıp biraz yiyorum 🥺
Bera61 Asldrk bende yaradı hiç dolu dolu olmuyodu göğüslerim yumuşacık oluyordu gündüz bile hişsediyorum süt ile doldugunu
Fadime4242 Edi1212 o zaman bira mayasını hemen denerseniz etki görürsünüz ben ikindi vaktinde içtim akşam 9-10 gibi göğüslerim şişmişti
ArasAsya17 Edi1212 Bende işe yaradı rezene. Isırgan alın aktardan kuru şekilde onu demleyip için çok işe yarıyor