Ayazveannesiii Kdkdkkdk civilden bide instadan aldığım bi iki sayfa var babycapa, minicity, triobebe..memnun kaldım bunlardan
Rika Kdkdkkdk zara hm den aliyorum ikisinde de erkek bebekler icin guzel urunler var. M&S da asiri iyi ve suan indirimleri var. tcihibodan aliyorum, esofman takimlari Gap ve Benetton cok guzel. Cigitten ve pentiden pijama esofman corap atlet aliyorum ozellikle pentinin kumasi cok guzel ve suan o da indirimde
Bebegimm1 Kdkdkkdk bilindik magazalardan aliyrm netten almadim hic kaliplari farklidir degisimle kargoyla ugrasamam diye lcw civil e bebek defocta bide katon dakiler hosuma gidiyr henuz gidip bakmadm bu hafta oraya da bakarim diyorum
Uras10 Kdkdkkdk size tavsiyem lcw alıcagınıza mango Zara’dan alın çünkü artık lcw aşırı pahalı olmuş bi mont lcw 500 tl mangoda da 500 tl
annebenanneoldum E bebek genel olarak ama onun dışında artık yaşına yaklaştığı için alt üst kumaşı güzel nereden uyguna bulursam
Birbebetoannesi Kdkdkkdk Mevsimlik geçiş ve kışlık montunu Zara’dan alıyorum. 3 4 takım gezmedik kıyafetlerini Zaradan ( onda da biraz büyük alıyorum ) ,diğer evde ya da parkta falan E bebek, lcw ve civil açıkçası çabuk büyüyorlar çok harcamak yapmak bana mantıklı gelmiyor nerede indirim varsa bu 3 ünden alıyorum
merve171214 Kdkdkkdk Ebebek,Trendyol, evsenbebe, minicity, enucuzmarket, miniminihersey, tostosbebecom, melonbebe, cildirins, kozabebek sadece burdan alıyorum
ihtmozz Kdkdkkdk civil, minicity. Babymall, Panço buralardan yapıyorum genelde. Ya da trendyoldan alıyorum
Mamasboy Kdkdkkdk h&m den alıyorum genelden çok kaliteli ve tarz buluyorum ürünleri. Lcw çok kalitesiz maalesef geçenlerde hediye kazak geldi ilk giymede sarktı resmen 2 beden genişledi kazak