ozlemku Normal doğumdan sonra şuan 3.5 Ay doğum yapalı oldu yeni yeni saçım dökülmeye başladı sizdede durum aynı mı ne yapabilirim ?
bsekrcnn ozlemku doğum yapalı 5 buçuk ay oldu 2 aydır sürüyor saç dökülmem aşırı derecede dökülme var hemde onca dökülmeye rağmen hala nasıl kel kalmadım hayret ediyorum 🤷🏼♀️
yumurtam ozlemku doğum yapalı 4ay 20 gün oldu, 3.aydan sonra başladı saçlarım dökülmeye, avuç avuç hala dökülüyor…belirli bir süre daha devam edecek gibi. Demir ilacı kullanmıyorsanız bir kan tahlilinize baktırın, Demir eksikliği varsa o da etkiler
[silindi] ozlemku bende 3 ay 15 gün önce yaptım doğumumu 1 haftadır feci dökülüyor doğumdan sonra genel sorun sanıyorum bu herkes bende dahil aynı postu açıyor şikayet hep aynı geçici bir durumdur inşallah
ZelisEfe ozlemku büyüklern söylemesine göre bebek anneyi tanıdıkça saç dökülürmüş oğlum 5ay 14 günlük her elimi atışımda avuç dolusu saç geliyor elime emzirmeklede alakalı olabilir ama bilmiyorum çözümü olsa keşke evin heryeri saç 😭😭
kara_gktg Doğum yapalı 9 buçuk ay oldu doğum yaptığım günden beri saçlarım dökülüyor artık saçlarımı taramaktan nefret ediyorum kel kalacam diye korkuyorum nasıl durcak bu dökülme bi önerisi olan
tazeannecikk2605 ZelisEfe ay benimde bebegim 5.5 aylık vallahi evde halılar parkeler kil supuruyorum 5 dakika geçmeden yerlerde yine cildiricam
EgeVeDemirinAnnesi Bende de durum aynı maalesef çok dökülüyor die gidip kısa kestirdim bide ona da bin pişman oldum. Dökülmenin çaresi yok zamanla azalıp bitecek dökülenler yerine yeni saçlar çıkacak diyorlar umarım o zamana kadar kel kalmayız 😢
ZelisEfe tazeannecikk2605 saçlarım dökülmesin diye ördüm bir kere o daha beter olmuştu napıcaz böyle 😭😭
Beyzaelifsevde Benim bebiş de 9 aylık oldu. 4. Aydan başladı dökülmeye,kansızlık da yok çıkmadı tahlilde neden hala dökülüyor anlamadım