aylanin_annesi Kızlarr selamlar, 3,5 aylık kızım var saçları dökülmeye başladı. Her bebekte yaşanana bir durum siz bu durumla nasıl başa çıktınız neler yaptınız fikir verirmisiniz? Şimdiden teşekkürler🙏🌸
duruguzel aylanin_annesi yani buna yapabilecek bi şeyin yok ki canım. Bebek saçlarını dökülüyo dökülecek
esen1922 aylanin_annesi 6. ayı geçince yeni saçları gelecek merak etmeyin benim oğlumunda arkalar döküldü şimdi yenileri geliyor ☺️
ervakusunannesi aylanin_annesi benim kuzumda 3 aylık. 2 buçuk ayından beri dökülüyor konakları vardı o konaklarla beraber saçlar da geliyordu siyahtı saçları. Şimdi rengi değişik geliyor yeni saçları bal rengi gibi kumralımsı. Her bebeğin dökülürmüş neredeyse zaten
Urazbaby aylanin_annesi benim oğlumun hiç saçları dökülmedi kızımda 3ayı doldurdu onda da henüz dökülme yok şaşırıyorum yani
hemsireanne01 Merhabalar benim oğlumda 4 ay bir haftalık. İnanılmaz döküldü ve dökülmeye devam ediyor. Yattığı yerden kaldırıyorum sabah yastığı hep saç tüyü. Banyo yaptırıyorum kafasını kuruladığım yer yine aynı şekilde. 6 aya kadar dökermiş bebekler yerinde çıkıyor bizim kısa kısa saçlar