Ilkanne_07 Kızlar bosch çamaşır makinası olanlar hangi yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz, en pahalı ürünüde en ucuzunuda aldım çamaşırlar yıkandıktan sonra hiç buram buram kokmuyorr kokusu kalmıyor
ZMK Ilkanne_07 aynı sorunu brndr yaşadım detarjan gözünü çıkarıp yıkıyorum birdr bingo manolya bahçesi ve abc senstive kullanıyorum buram buram kokuyor
Giraysmom20 Ilkanne_07 makinanızı sık sık temizliyor musunuz, bende de bosch var ve çok güzel koku yayıyor 😊
ZMK Ilkanne_07 aynı sorunu brndr yaşadım detarjan gözünü çıkarıp yıkıyorum birdr bingo manolya bahçesi ve abc senstive kullanıyorum buram buram kokuyor
Ilkanne_07 ZMK bende öyle her yıkamadan sonra aksatmadan deterjan gözünü güzelce yıkar kuruturum lastik kısmına bir bez koyarım ama yinede faydası yok
papatyasevdalisiii Ilkanne_07 bizim marka samsung ben yumoşun lilyumu kullanıyorum çok güzel kalıcı kokusu var
Nuratac Ilkanne_07 Canim benimki bosh her yumusaticiyi denedim hepside cok guzel koktu makineden kaynakli olabilir mi
Tugcee11 Ilkanne_07 benimkide aynı marka bi ara dediğiniz gibi hiç kokmuyordu servis çağırdık çorap tıkanmış temizlediler ondan sonra düzeldi
NurY Ilkanne_07 dışarı seriyorum ve hiç yumuşatıcı kokusu kalmıyor 😄 kış geldi içeri sericem bakalım faydası olacak mı yumos güzel sanırım bilmiyorum hiç
alinaannee Ilkanne_07 konsantre kullan o zaman kokusu kalıcı olur güzel kokar Bingo kırmızı Peres mavi ve sarı renk olanı tavsiye ederim Aşırı güzel kokuyorlar 🎈