Kasev Prematüre annesi olanlar aşıyla ilgili bi bilginiz var mı kaç doz vuruldu? Bir de şuan başka bir aşı çalışması var biraz bilgi edineyim
_annee_ Kasev benim kızımda prematüre doğdu. Ama normal bebekler gibi ayı geldiğinde vuruluyor. Bunu demek istediniz galiba tam anlamadım dediginiz şeyi
Cansel_08 Kasev başka aşı bilmiyorum ama normal bebekler gibi normal aşısını vuruluyor benim bebeğimde erken doğdu farklı bir aşı vurulmadi
baykuskiz_ Kasev kac doz derken normal neyse o yapildi ama biz hep 1 ay gec yaptirdik asilari. En son tarihlerinde vurdurduk
Kasev _annee_ Cansel_08 Cansu8835 baykuskiz_ Normal aşı değil ben üniversite hastanesinde doğum yapmıştım RSV aşısı için aradılar bizi. Prematüreleri rsv virüsünden koruyan bi aşı. Rutin olarak 5 doz olan aşı yapılıyor ama ABD yeni bi aşı çalışması başlatmış o aşı da 1 dozmuş. Çocuğumuzu bi deneye dahil etmek istemediğimiz için 5 doz olanı istedik. Hiç vurulmasın istedik ama rsv aşısı zorunluymuş.
Cansu8835 Bende premature annesiyim normal aşıyı oluyor kızım her ay tabi bizim kuvez sürecimiz olduğu için 1ay geç başladık aşıya 3aylik şuan 2.ay aşısı yapıldı bir ay geriden gidiyoruz asida
Nur1212 Kasev zorunlu değil sadece 29 ya da 30 hafta altı doğan bebeklere rapor çıkıyor o raporla ekim mart arası aşı oluyor ücretsiz bir şekilde diğer türlü çok pahalı bir aşı Bebeğim 26 haftalık doğdu geçen sene vurdurduk bu sene de vurduruyoruz
Elis1234 Kasev bizde bu ay aşı gittik yapmadılar ocak ayına ertelediler o dediğiniz aşı bizim içinde geçerliymiş aralıkta 1 yaş olucaz
Nur1212 Kasev yoğun bakımdan çıkarken söylüyorlar önemli bir aşı diye vurdurup vurulmamak aileye kalıyor sanırım
ELizMetin 29 haftadan küçüklere devlet rapor veriyoruz ücretsiz vuruluyorsunuz . Biz ücreti ile alıp vurulduk
Kasev Nur1212 çıkarken bişey demediler ama dönem başladığı için aradılar zorunlu olduğunu söylediler bende tedirgin oldum açıkçası
Nur1212 Kasev bilmiyorum bebeğim özelde yattı ordan verdikleri evrakta yazıyordu ve defalarca söylediler bize hastaneden falan aramadılar bizi biz bu senede vurduruyoruz