Sirinbusra Kızlar kenara altın atabilen varmı . Her ay artıyor para denklestirip altın alamıyorum . Instagram a bakıyorum bileklikler kolyeler herkes hiç birsey olmamış gibi bakkaldan çekirdek alır gibi alıyor . Bir bizimmi gücümüz yetmiyor
MinikPrensesannesii Sirinbusra bende her ay en az bi çeyrek alıyorum yılbaşından sonra dahada artacak dedi kuyumcu
Asyaveannesi04 Sirinbusra bebeğimden önce düzenli biriktirdim yarım çeyrek gram her ay illa alırdım bebekten sonra zorlaştı ama şimdi tekrar biriktiriyorum düşükten iyiki almışım gram yıl sonuna 1300-1400 olacakmış bize de kuyumcumuz söyledi
Taha_emir Sirinbusra bende alıyorum eşim bana her ay 8 bin veriyor bende biriktirip bilerzik alıyorum künye alıyorum ilerde çocuğum için birikim
15520 Sirinbusra artmaması taraftarıyım ama artmayan bir şey kalmadı ülkede ek evden iş yapıyorum eşimin geliri yettiği için haftalık bir gram alıyorum çocuklarıma güvence olsun diye Allah ihtiyacı olan herkese hayırlı kapılar açsın
Esoca38 Sirinbusra vallahi para kalıyor bu ay yapalım diyoruz nasıl oluyor nereye gidiyor anlamıyorum bı bakıyorum ki para falan kalmamış 😂