annebenanneoldum Kızlar herkesin dilinde ebebek Maltepe tarafında buyuk bir mağaza varmış herşey indirimliymiş.. şehir efsanesi mi bilmiyorum ama var mı bilen acaba 🤔🫡
Yamanikomm annebenanneoldum benim annem maltepe oturuyor öle bi e bebek hiç duymadım ama bostancıda çok büyük bir e bebek var üstü outletti belki orası olabilir
papatyam-34 annebenanneoldum e bebek değil de civil outlet var büyük bir mağaza ve herşey indirimli e5 üzerinden giderken de görünüyor koca cam bi bina civil outlet burada yazıyor ama tarif konusunda iyi değilim 😂 civil outlet yazın Google çıkıyor yol tarifi
papatyam-34 annebenanneoldum burası ☺️ Genel de 6-9 9-12 için kışlıklar çok daha fazla ☺️ 1-3 yenidoğan pek yok kışlık olarak ama yazlık olarak bütün aylardan var güzel bir mağaza gerçekten ben tişörtleri 12 13 TL ye kot pantolonları da 20 TL’ye almıştım
Asil1602 annebenanneoldum Tek ve yegane outlet ebebek hadımköyde onun dışında tüm mağazalarda ürünlerin fiyatı aynıdır
Elika00 annebenanneoldum lcw outlet ve arkadaşın pylaştığı gibi civil outlet var. Fiyatlar uygun gerçekteb