Ayazzz Kızlar dün aksamdan beri bebeğim kaka yapmıyor şiş yapıyor ama bide ağzından gazda çıkarıyor ama sanırım kakasını yapamadığı icin bacaklarını yukarı cekiyor rahatsız oluyor belli ki. Arada bide uyurken hızlı nefes aldı bu gece. Geceden beri kafama taktım
deletedmom4842 Ayazzz 1 gün yapmamasından hiçbir şey olmaz bacaklarını karnına çekiyorsa gazı vardır kaka yapamadığı için extra zorluyordur gazını çıkarmayı deneyin kakası için bir şey yapmayın daha 1 gündür yapmıyor çünkü
deletedmom4842 Ayazzz Gazını çıkartsan bile tamamen çıkmaz ve yine gaz olur çok gazı varsa gaz damlası kullanın doktora sorup
tubaacr Ayazzz o her zaman var gazli bebegiz surekli bacaklarını karnina cekiyor az daha cekse takla atacak o derece yani surekli de alttan üstten gaz çıkarıyor ama bir Türlu bitiremedik gazi 😂😂
NilTutu Bende korkmaya başladım... hergün 4-5 kere kaka yapan bebek bugün üçüncü günü yapmıyor 4 .gün bekliyecem yapmazsa doktora gidicem
Esrakuzey NilTutu 10güne kdr kaka yapmazsa o zaman gel demişti dktorum bana çocuk aşırı rahatsız değilse bence doktora gitmene gerek yok canım ama çok rahatsızda git en azndan damla bişi verir
NilTutu Esrakuzey hiç rahatsız durmuyor rahat uyuyor ama yapmadığı için korktum bekleyeyim ozaman biraz daha