Gzdeemrl1 Kızlar bebeğim 7 aylık. Kış için astronot tulum gerekli mi sizce ? Yoksa normal mont yeterli kalır mı?
birminikbebekannesi Gzdeemrl1 ben peluş tulum içi pamuk aldım gayet sıcak tutuyor astronot dışarı için almadım gece yatmalık var oda evde doğalgaz yandığı için gerek duymuyorum çok benim bebeğim de 7 aylık
cbkckbr Gzdeemrl1 dolaptan alabilirsiniz gayet uygun fiyatla koyuyorlar ben ordan aldım 5 ay 23 günlük oğlum pusetten çıkartıcaz artık astronotla üşüdü mü derdi olmuyor kat kat giydirmeye de gerek yok sıcacık tutuyor 😇
Denizanasi92 Gzdeemrl1 bence iyi yani tedirgin olmuyorsun dışarıda ben sabahları giydirmeye başladım bile beli açıldı şurası açıldı derdi olmuyor. Evet pahalılar dolaptan bakın veya LCW de indirim kodu oluyor öyle alırsınız
Seyma34 Gzdeemrl1 kesinlikle almanı öneririm. Kışın soğukta bir tek o heryerini sarıp sıcak tutuyor bebeği. Mont 1 yaş sonrası.
Gzdeemrl1 birminikbebekannesi evde uyku tulumu ile yatırıyorum. Ama kışın dışarı çıkarken acaba çok gerekli mi diye tereddütteyim çünkü aşırı pahalılar
birminikbebekannesi Gzdeemrl1 Evet çok pahalı biz bile uyku için 600 liraya aldık peluş olan da 450 lira gayet de sıcak tutuyor
cbkckbr Gzdeemrl1 bebişler zaten kısa süreli giyiyor eskiyecek bişey değil bi kış giymiş ki dışarı çıkması sayılıdır iyi ki ordan almışım sıfır gibi geldi mutlaka dolaba bakın çok kurtarıcı bişey