Nslacar Sdclk bızımkide aşırı salyalıydı kehribar aldm ve cidden salyası bıcak gibi kesildi. Salyasndan üstbai değiştirmekten sıkılmıştım. Onu taktm diş 2 ay sonra cıktı hemde hiç salyasız sıkıntısız tavsiye ederm
snms Kahvegerek merhaba tecrübe ettiğiniz icin size soruyorum daha kontrole gidemedik oğlum 4 buçuk aylıkken alt dişinden bi tanesini iki gün sonra ikisini patlattı on gün oluyor patlayalı ama hala minicikler arka arkaya patladıgı icin mi böyle ne zamana uzar acaba?☺️
Kahvegerek snms bizim alt dişler ikisi aynı anda çıktı ve tam olarak görünmesi normal diş uzunluğuna gelmesi 1 ay sürdü. Üstlerinde biri çıktı biri diğeri de patlamış onu bende bilmiyorum 😂 inş biri kısa biri uzun olmaz
Cennetinsusu Bebekleri diş çıkaranlar. Bir şey sormak istiyorum. Kızımın alt damağında böyle diş çıkacakmış gibi iz var. Ama görünürde diş yok. Damağıda şiş değil. Acaba bu bi diş habercisi mi? Diş izi var hafif kesik gibi. 🤷♀️
Cennetinsusu Nslacar Ayy gerçekten mi? 1 yaşında hâlâ yok 4 gözle bekliyorum o yüzden. Hiç belirti yok. Onun dışında ne kadar sürede çıktı hatırlıyor musunuz? 1 aya yakındır bu şekilde kızımın damağı ☺️