Deletedmom_58 Hiç Bir şekilde sevdiremedim arkadaş önceden ayran içiyordu onu da içmiyor artık Var mı bi çözümü ?
Yektoli33 Deletedmom_58 Ben pekmez ya da meyve koyuyorum içine. Tatlı geliyor yiyor. Dümdüz verince yemiyor :(
Denizanasi92 Deletedmom_58 aynı konuda başlığım mevcut 1 ay olmamıştır. Ben brokoli havuça katarak sevdirdim. Ne meyveli yedi ne pekmezli. Sevdirdim de sayılmaz işte brokolili yiyor🤣 böyle şeylerle dene istersen.
lceLady Deletedmom_58 herseyi denemenize ragmen yemiyorsa üstelemeyin derim. Denemiş biri olarak bende cok ugraslar sonucu bıraktım yemiyordu ne olduysa 1 yasından sonra yogurtsuz hiç bişey yemiyor 🤔 velasıl daha cok değişicek damak tadları emin olun
Deletedmom_58 Yektoli33 meyveli olunca evet yer ama sade yemesi daha iyi diye düşünüyorum ama malesef :(
NuruKelam Yektoli33 Yoğurda pekmez koymasanız daha iyi olan vaitamini de kaybedip bir fayda sağlamıyor.
Elisasmommy Yektoli33 pekmez ve yoğurt bir arada verilmez diye biliyorum birbirinin vitamin ve mineralini kırarlarmış
Dondurmalikahve Deletedmom_58 Yani hiç yememesi meyveli yemesinden daha iyidir. Muzlu yaparsan da muzun ortasındaki siyah kısmı var ya orasını çıkar biraz zeytinyağı koy öyle yap zaten muzun bebeği kabızlık yapan kısmı ortasındaki siyah yeri
1prens1prensess Deletedmom_58 valla kızım ek gıdadan beri yemez 20 aylık ne yoğurt ne peynir asla yediremiyorum bana herkes meyve doğra işte meyveli yopurt yap dedi yaptım her çeşit meyveden denedim yok opekmez olsun şeker olsun asla yediremiyorum ya