Dyg_snsl Geçen salı düğüne gittik ertesi gün oğlumda ani kusma ishal akşamında ateş oldu.iştahsızlık uyku hali 4 doktora götürdük az bi enfeksiyon çıktı kanında ama belirtiler çok faZla ilk kez böyle oluyor bizim gibi olan var mı
Melisbugi Dyg_snsl 3 gündür böyleyiz kızım aniden burun akıntısıyla başlafı grip olacak dedim ama çok ani kötüleşmeye başladı yemek yok burun akıntısı ateş halsiz boğazlarında enfeksiyon çıktı antibiyotik başladık ama şurup şimdiye kadar içen çocuk kaşıpı gördümü ağlamaya başlıyor yemekte ilaçta veremiyorum
Minnakkk Dyg_snsl fena salgın var her yerde. 4.uncu gunumuz grip oldu cocuklar 40 derece ateşi gorduk hala da iyileşmiyorlar gecen hafta antibşypk bitti daha bu hafta yine tekrar etti tam gecer gibi oluyor hop yine baslıyor
Elisasmommy Ay benim kıZımda perşembe gece bi uyandı burunlar tıkanmış sabahına zaten grip olmuştu doktor boğaZda enfeksiyon var dedi aferin ve burun spreyi kullanıyoruz dün de ben hastalandım
Dyg_snsl @Bsr324 canım bizim ilk gün kusmayla başladı çok kustu ve ishal başka bi sıkıntı yoktu serumla geçti 2 gün sonra tekrar başladı kusma dündendir de ateş onun içinde serum vurdukça iştahsız nasıl olacak bilmiyorum
Bsr324 Dyg_snsl valla canım bnde bilmiyorum nasıl gecicek hiç tadımız kalmadı inşallah geçer bir an önce sizede geçmiş olsn canim
serebro Dyg_snsl herkes hasta gerçekten ya oğlum neredeyse 1 aydır ara ara hep burun akıntısı var 1 haftadır da öksürük arada ateşlenme şeklinde devam ediyor bir türlü bitmiyor hastalık daha doğru dürüst kış gelmeden hastalık başladı