Yagmurtanesi Ustte de yazdığım gibi kızıma LC den uyku tulumu almak istiyorum ama 3-6 ay mı almalıyım yoksa 6-12 ay mı karar veremedim 6-12 ay buyuk olmaz mi ya da 3-6 ay kucuk olmaz mi kafam karisti 😑
Deletedmom_62 Yagmurtanesi 6_9 ay al 3_6 ancak şuan olur kış daha yeni basliyo uzun süre kullanamazsin benim bebeğim de 2 ay 22 günlük 5 kilo 70 gram 3_6 aylıklar şuan oluyo
Yagmurtanesi Nisanurunannesi13 yaaa genelde hep derler yaaa bir numara buyuk al diye o yuzden kafam karışıyor açıkçası 6. Ay ı şubata denk gelecek mesela martta da giydirebilir miyim kucuk olur mu diye kafama takılıyor 6-9 ay olsaydı onu alacaktım ama beden seceneginde yok 😑
Yagmurtanesi Buse_efe şuan kundaklıyorum zaten ama ne bilim adana da sarıçamda oturuyorum buralar yüksek yerler olduğu için soğuk oluyor guvenemiyorum hasta olur diye 😑
Nisanurunannesi13 Yagmurtanesi ayaksızsa 6-9 ay alın kıvırıp giydirirsiniz ne olacak zaten bebekler çabuk büyüyor
Yagmurtanesi Nisanurunannesi13 6-9 ay yok ki beden seceneginde olsa bende onu alacaktım zaten bu yüzden tereddütte kaldım
Yagmurtanesi Deletedmom_62 6-9 ay yok ki beden seceneginde olsa bende onu alacaktım zaten bu yüzden tereddütte kaldım hangi beden alayım diye
Yagmurtanesi Mlkkrm inanirmisiniz ablam bana 12-18 ay aldırdı nasıl giydirecem o kadar buyuk şeyi bilmiyorum 🙄
Yagmurtanesi Mlkkrm valla siparişini verdim insallah skntı olmaz yoksa seneye giydirecem galiba canım 😑