Mirayinannesi34 Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım sütüm yetmiyor mama veriyorum ama biberon almam lazım şuan şırıngayla veriyorum göğsümü unutmasın diye hangi biberonu kullanmalıyım ?
Mlkhrn Mirayinannesi34 Tommy tippe kullanmıştık kızımda. 3 hafta mama desteği, 3 aylık olana kadar da zaman zaman sağarak verdim. Sonra normale döndü. Meme reddi yaşamadık. İlk avent almıştık. Akıttığı için Tommy aldık sonra
Elfdmn Mirayinannesi34 Philips avent kullanıyorum ama biberon kullandığım için beni emmek istemiyor onu iyi ayarlayın sizi red etmesin
ikibebedublekahve Mirayinannesi34 doğduğundan beri lansinoh kullanıyorum 4. Ayda emmeyi bıraktı, söyleyeceklerim bu kadar 😬
Hilalop Philips avent kullanıyorum en başından beri çok memnunum❤️ Ama dr browns’un antikolik cam biberonu da çok güzel onu da kullanmıştım bir dönem ❤️
Denizanasi92 Mirayinannesi34 avent en iyisi bence büyüyünce nukk da kullanmaya başladık sorun olmadı bilmiyorum, akıtma konusu da biberon memesi kenarlardan düzgün yerleşmeyince akıtıyor yani sorun biberonda değil