BSG2308 Kızlar oglum 3 aylık 3 numara sleppy kullanıyorum dar gelmeye başladı şimdi 4 numaraya geçtik normal mi bilmiyorum bu ay 5 numara stoklucam sadece mamayla besleniyor siz kaç aylık kaç beden kullaniyosunuz
sweetangell BSG2308 bez değişimi bebeğinizin gelişimiyle alakalıdır . Yani şu an o numarayı kullanması normal gelişiminden dolayı . 3 aylık olup 2 numarada kullananlar olabilir 4 de olabilir .
Deletedmom_62 BSG2308 normal . Kızım 5 kilo olunca biz de 3 numaraya geçtik 2 ay 21 günlük şuan. Slepynin 3 ü küçük biraz ben a 101 kullaniiorum slely şuan kızıma tam oluyor diğeri baya bol geliyor
kayraninannesiiii Bizde 2 ay 19 günlüğüz. Sleppy kalıpları biraz dar diğer bezlere göre. Şuan 3 numara kullanıyoruz 10 günden beri 🌸
1234560 BSG2308 5 numara bez için bebeğin 11 kilo olması lazım 4numara da 7-14 kilo arası. Uzun bir sure 4 numara kullanman gerekiyor. Olması gerekenden büyük bez kullanmak bebeğin kemik gelişimine zarar verir. 5 numara için çok erken
Seyturak BSG2308 bende 3 aylıkken 4e başladım bebekten bebeğe değişiyor ya kiloya bağlı olduğunu sanmıyorum benim kıZın popusu büyük sıktı dr beden büyütelim dedi bende sleepy kullanıyorum ama denk gelirsem baby turco stoklucam sleepyle pek farkı yok benim için.
Alparslan616161 BSG2308 ben 3 aylıkken 6 7 kilo arası yken 4 numara kullanıyordm dar olmasın rahat etsin diye şuan 7 aylık daha kilosunu bilmiyorum 5 numara kullanıyrm
omerinannesi_2705 BSG2308 benim bebeğim 5 buçuk aylık ve 5 numara kullanıyoruz şuan ama bezlerin kalıpları birbirini tutmuyor asla 🤷