Tecrubelı annelerım bebegımı tek basıma buyutuyorum o yuzden deneyımsızım yanlıs dogru ne bılemıyorum kendımce her seyı deneyıp ogrenmeye calıstım ama su uykuyu anlamadım ılk hftalarda sarılıgımız vardı suan degerımız baya dustu 40 gunluk olduk sık sık emzır dedı doktorumuz bu arada mama takvıyesı yaptık vs. Suandada sutum cok degıl mama takvıyesı yapıyorum. Ilk gunler gunduz gece cok uyuyordu bebegım sarılık yuzunden korkuyordum hep uyandırıyoduk sekerı falan dusmesın dıye ama sımdı bıraz buyuyunce gunduzlerı daha az gecelerı hala uzun uyuyor mesela 12 de emzırdım 3 bucuga kadar bazen 4 e kdar uyuyor bende dalmıs oluyorum korkuyorum sonra ama kendı uyanıyor yıne aglamaya baslıyor acıkıyor sonra yıne uyuyor sabah 7 bucuk falan dun oyle uyudu yanı kısaca gecelerı uzun uyuyor gunduz oyle degıl mama verırsem belkı tam doyarsa uyuyor sutum de az oldugun ıcın gece nasıl yettı dıye dusunuyorum yetmese aglardı dıyorum gunduz aglıyor cunku sekerı dusermı dıyorum uyandırmaya calıssamsa uyanmıyor azcık ayılıyor gerı uyuyor ne yapıcam bılmıyorum ınanın normalmı bılmıyorum uzun oldugu kusura bakmayın