Kbrltn3435 2.5 yasındaki kızım gece cok sık uyanıyor tam rahatladım derken gene basladı uykusuzlugum siz ne durumdasınız?
123PrensAnnesi123 Kbrltn3435 bizde ayni durumdayiz gece kalkiyor 1-2 saat konusuyor sonra uyuyor delirticek vallahi
Masal51 Kbrltn3435 benmki 3 yasna girck dogdugu gunden beri dgru duzgun bi gece yatip uyumuyor toplasan 4 5 kere kalkmadan uyumustur ve gece 2 de yattigi halde gene ayni .gunduzu uyutmayinca gece hic uyumuyor😂oglen uykusuna ytrnca gece hc yoktan da olsa uyuyor
Damla05 Kbrltn3435 benim kızımda 2 buçuk yaşında gece 10 defa mırıldanıyor kalkıyor üstüne birde 1 haftadır öğlen uykusunu bıraktı kesinlikle uyutamıyorum
elifinannesi53 Kbrltn3435 aynı kızım 2 buçuk yaşında gece kalkıyor bizim yatağa geliyor benimle uyumak istiyor illa ben sabah yataktan zor kalkıyorum onunla yatınca her yerim ağrıyor beni bi köşeye sıkıştırıp yatağın ortasında yatıyor
_ilaydaam_ Benim kızım da 25 aylık 2 yaşına girdiğimizden beri biz de uyku problem oldu. Uyumayacağım diye ağlama krizlerimiz var. Ben de ne yapacağımı şaşırdım. Uyku gerilemesi falan diyorlar ama bilemedim…
Esrailay Benim kızımda 2.5 yaşında eskiden güzel uyuyordu bu aralar geceleri sık sık uyanıp yatakta oturuyor ve sabah 7.30 ayakta uykular haram oldu.Neyse bu da gelip geçer ya hu diyelim.ayrıca gündüz uykusu kesinlikle yok
Kbrltn3435 elifinannesi53 evet bizimde odamız ayrı yazın hep aynı odada yattık klima vardı sonra eski düzene geçince bocaladı baya. Sonra düzeldi dedim 2-3 haftadır gene aynı
Kbrltn3435 123PrensAnnesi123 bi oh diyemeyeceğiz sanırım. Benim uykuya dalmam 3-4 oluyor alarm kurmus gibide 10.30 da kalkıyor
Elaze Kbrltn3435 benimkiden3 yaşında hala düzensiz gece çık kalkıyor bizdedir yanımda yatma sorunu var hep benim yanımı istiyor hiçbir şekilde yerine alışmıyor
123PrensAnnesi123 Kbrltn3435 sizinki yine iyi uyaniyor oglum 7.30-8 dedim mi ayakta malesef krese gidiyor hafta ici rahat oluyorum
Meltemela Hanımlar 2 yaş sendromu yasandinizmi çocuğumu taniyamiyorum çok sınırlı ağlama krizleri memeyi bıraktıktan sonra başladı
Meltemela 123PrensAnnesi123 hadi ya 3n azindna yalniz degilim😁ama çok vicdan yapıyorum memeyi bıraktı diye böyle diyorum ama 2 yaşta geldi
123PrensAnnesi123 Kbrltn3435 yap yap birlikte buyurler. 🤣 Vallahi alistim en ufak seye hayır de basliyor aglamaya odana git diyorum gidiyor agliyo agliyo geliyor sariliyorum sonra susuyor🤣