Mtmzl Kızlar 2 gün önce 20 lik dişimi çektirdim baya baya çürümüştü artık 3 saatte bir hap içiyordum Neyse çekildi Bi sorun yoktu ertesi gün Çekilen yer değilde biraz üstü kızardı şişik var ve Hala kan lekesi geliyor bu normal mi yoksa intihapmı kapmış bu ya .
irva Mtmzl 20′lik diş çekimi sonrası iyileşmesi en uzun süren dişlerden biridir.Kolay kolay kapanmaz.Benim kapanması 2 ayı bulmuştu.Kızarıklık olur şişlik olur tamamen geçici hepsi.
Teemo07 Mtmzl 1 hafta kanadı, doktor normal demişti. İltihap değildir bence güzelce temizliyorlar çünkü.
Tugbadgn2040 Mtmzl iki üç gün önce ben de çektirdim canım 20 lik dişimi ama benim iki gün içinde komple geçti ekstradan kanama filan da olmadı şükür. Kişiden kişiye değişiyor galiba. Çekimden sonra pamuk koyuyolar ya 35 40 dakika dursun yoksa kanama olur sonradan demişti bana doktorum onunla alakası olabilir mi acaba
Mtmzl irva 1 ay önce normal bir diş çektirdim 2 günde düzeldi ama bu sıkıntı yaratıcak belli kızarıklıgıda görünce antibiyotik mi kullansam dedim
Teemo07 Mtmzl bana dilinle oynama, emme, sıcak veya soguk birşey degdirme demişti. Herşeyi pipetle içtim. Sonra yavas yavas geçiyor ama o kan tadı 1 hafta geldi. Arada kanadı da.
Mtmzl Tugbadgn2040 pamuğu 1 saat almadım canım Ertesi gün 24 saat olunca agzımı çalkaladım sonra diş eti kızardı ve kanama başladı bugün yok çok şükür durdu antibiyotik içtim belki o durdurdu