seymanurmergen Merhaba arkadaslarr , Erkek bebeğin pipisi bezde nasıl durmalı? Herkes farkli diyor birisi asagi katla diyor biri normal durdugu gibi birak diyor kararsiz kaldim:)
Kubrasolmmaz seymanurmergen biz ilk doğduğunda bilmiyordum rangele bağlıyordum meğersem yukarı doğru bağlıyormuşum üstü hep ıslanıyordu sonra yengem sağ olsun aşağı doğru bağlamam gerektiğini beze öyle indiğini söyledi banada deneyim oldı 😁
Olimbonii seymanurmergen ben genelde assagi doğru birakiyorum çünkü yukari dogru birakinca baya cis yaptığında usten cikiyordu 😂😂🙈
seymanurmergen Mayisannesi34 bende oyle birakiyorumda kaynanam israrla asagi tutmak gerektigini soluyo 😂
3310umbozuk Benim 2 kızım var ama erkek kardeşimi bezlerken normal bırakıyorduk hafif içe dönderdiği de oluyordu annemin
seymanurmergen 3310umbozuk valla benim kaynanam tam asagi bakcak sekilde birakio bezde banada fizyolojik olarak ters geldi
Giraysmom20 Guzellerguzeli yok artık kahkaha attım 😂 bu sorunun neresinden erkek olduğunuzu düşündüler acaba 😂
seymanurmergen Kubrasolmmaz benim bebiisim suan 20 gunluk ama ben asagi indirdigimde de islatti normal biraktigimda da :)
Derya-Anne seymanurmergen ben hep normal durması gerektiği gibi yani asahi doğru düzeltiyorum öyle bağlıyorum bezini bazen yan dönüyo tabi oğlumun pipisi bezinin içinde bezini değiştirirken düzeltiyorum
Derya-Anne seymanurmergen ben hep normal durması gerektiği gibi yani asahi doğru düzeltiyorum öyle bağlıyorum bezini bazen yan dönüyo tabi oğlumun pipisi bezinin içinde bezini değiştirirken düzeltiyorum
Olimbonii seymanurmergen evet ama asagi doğru durmasi daha mantikli daha rahat ediyo gibime geliyor bilmiyorum ben simdi hep assagi dogru yapiyorum benimkide 1 ay 20 günlük 😂🙈