[silindi] Kızlar iyi akşamlar oğluma sebze çorbası yapıyorum tadı çok güzel oluyor yani bakıyorum ben bile yerim ama oğlum kaşıkla çorba içmeyi sevmiyor sebzeleri pişirip ağzına minik minik elimle koyunca çok güzel yiyor ama bu arada tam bir ekmek canavarı vermiyorum ben daha küçük diye annem 1 defa verdi ve şuan alıştı hep istiyor sofrada bende arada çavdarlı veya tam buğday unlu ekmek veriyorım bu arada 6 ay 27 günlüğüz
Cancancan [silindi] benim bebeğimde tanesiz çorbayı sevmiyor içine pirinç katıp deneyin o şekilde veriyorum ben
Ayb [silindi] merhana kıvamı nasıl çorbanızın. Katılaştırıp püre kıvsmında yapmanızda fayda var. Ek goda başlangıcında sıvı gıdaları ağızlarında manipüle edemeyebilirler bu nedenle püre gibi koyu kıvamda verebilirsiniz. Sevgiler
Ayb Cancancan evet bahsettiğiniz gibi pirinç hatta daha besleyici olması açısından bulgur, şehriye gibi gıdalar katılaştırma için iyi çözümlerdir Meyveler için de irmik, yulaf vs kullanabilirsiniz Sevgiler
[silindi] Ayb kıvamı pütürsüz ama koyu şekilde veriyorum ağzını bile açmıyor ama elimle minik parçalar halinde verince çok seviyor
[silindi] Ayb kıvamı pütürsüz ama koyu şekilde veriyorum ağzını bile açmıyor ama elimle minik parçalar halinde verince çok seviyor
Ayb [silindi] ek gıda başlangıcında kaşık reddi sıklıkla görülür. Elinizle besleyebilirsiniz. Yemek yerken önüne kaşık batdak tabak vs koyun incelesin dokunsun. Siz yemek yerken de hep yanınızda tutun gözlemlesin Sevgiler