Myagmurr Kızlar sütüm aşırı tazzikli geliyor bebeğim emerken çığlık atıp duruyor yetişemiyor sinirleniyor gazda yapıyor ne yapmam lazım sütün tazziğinin kesilmesi için
Semaen Myagmurr parmaklarınızla hafif kıstırın tayzikli geldiginde birde geriye dogru yatarak emzirin diger seçenekte tayzikli süt geldiginde elle sagım yapın aşırı gaz yapar ishal yapar köpüklü kaka mukuslu kaka bebek memeyi rededer hepsi başına gelmiş biri olarak söylüyorum zor ama geciyor pes etmeyin
[silindi] Myagmurr tazyikli geldiğini nasıl anlıyorsunuz benim bebeğim de emerken koşturur gibi emiyor bazen ama rahatsız olmuyor bazen meme ağzından çıktığında süt memeden fışkırıyor böyle bir şey mi
Sirinarac penyy Myagmurr zamanla sütünüz terbiye olacak düzelecektir ellerini makas şekli yapıp göğsünü öyle tut daha iyi olur
Myagmurr [silindi] her emmeden sonra kusuyor elimle sıkarken bile fışkırıyo çok sesli emiyo memelerim çok şiş ve ağır emerken yetişemiyo bağırıyo zor veriyorum bu aralar memeyi
KubraMerdin Yatarak emzirme, uykuluyken emzirme, geriye yaslanarak emzirme tavsiye ederim . Emzirmeden önce biraz sağım yapabilirsiniz ama makine kullanmayın elle sağım yapın
penyy Benimde tazyikli geliyor resmen bir metre fışkırıyor belki daha fazla üç delik falan bu şekilde tazyikli iki memede
Myagmurr Sirinarac inşallah düzelir bebeğim hiçbişey yememe rağmen çok gazlı belkide sütüm zatyikli geliyor diyedir
UmayGmz Myagmurr emzirmeden önce biraz sağın ve emzirirken makas şeklimde gögüs ucunuzu sıkıştırın minik yetişemiyor tabi havada yutup gaz yapıyor bizde yaşadık malesef