Dildeniz Kızlar oğlum son 4 gündür iştahsız ama hiç birşey yemek istemiyor sadece mama ve ek gıda alıyor ama ağzını açmıyor zar zor 60 cc mamayı yiyiyor diş dönemi ama daha önce de diş çıkardı hiç bu kadar iştahsız olmadı sizin böyle birşey başınıza geldi mi?yarın doktora götüreyim diyorum yada nasıl iştahını açabilirim fikri olan ??
Dildeniz Turuncu hadi ya kaç tane çıkarır hiç iştahsızlık olmadı ama ilk kez oluyor ve diş çıktı ama hala iştahsız ne zaman geçer
Turuncu Dildeniz arka arkaya çıkıyor dişer mesela alt bi tane çıktı ise yanındaki üst bi tane çıktıysa yanındaki gibi
Dildeniz Ertugrulunannesii hadi ya ama okadar diş çıkardı ki yazın ortasında hiç iştah gitmemişti şimdi bildiğin yemiyor ya
Dildeniz Turuncu hiç birşey yemek istemiyorum midesini bulandırıyor ya ilk kez yapıyor yanı en sevdiği şeyleri bile yemiyor üst 4 altta 2 vardı bir tane daha çıktı altta yanda ama hala çıkan var mı belli değil kabarıklık yok sence bundan mı
Turuncu Dildeniz bizde bu kdr iştahsız olunca dişten oldu hep mesele 2 gün iştahsız oldu 3. gün yedi sonra yine yemedi falan böyle değişik oluyor işte bende çok zorlanıyorum ama soğuk şeyler yiyor meyve yoğurt vs gibi