bundlebeach Hanımlar pazartesi günü sınavım var yeni ehliyet sınavına girmiş veya girecek olanlar varmı ???
Ruzgaarbeey bundlebeach bende harcı yatırdım bir kaç gün önce ama hala sınav tarihini söylemediler. Hepimiz aynı anda girmeyecek miyiz ? Farklı tarihlerde mi giriyoruz?
bundlebeach eftalyamom26 yaa kurslara katilim sagladinizmi birde en cok calistiginiz site onerisi varmi acaba
kucukbebekler bundlebeach geçmiş soruları çözün zaten aşırı kolay hiç derslere girmemia biri olarak söylüyorum
QueenOfDisaster bundlebeach youtube den ebru hocayı dinleyin. Ben kendim çalıştım extradan ebru hocayı dinledim 90 aldim
1234___ bundlebeach ben sadece 1 soru yapamadım diğer bütün soruları yapmıştım hemde 3 çocuğum vardı o dönemde
bundlebeach 123PrensAnnesi123 sadece kendi kursun uygulamasi var onun disinda bir bilgi verilmedi bebegimden dolayi derslere katilim saglayamadim malesef
123PrensAnnesi123 bundlebeach sen bilmiyorsundur o zaman cunku bize uygulama verildi ordan cozuyordum ben ezberliyon zaten ayni sorular oluyor hocanla bi konus istersenn