AselLina1 Kızlar bugün kızımın kontrolü vardı doktor bakarken yapışıklık oluşmuş östrojen hormonları gelişmediği için falan dedi yapışıklığı açıverdi kızım çok ağladı 🥺 Hametan verdi oluşursa evde sende açabilirsin dedi başına gelen var mı acaba çok sık tekrarlar mı 🥺
Mercosey AselLina1 bizim de başımıza geldi. Östrojenli krem ve anestezik krem verdi. Yapışırsa ikisini karıştır 1 saat sonra aç dedi. Her bez değişiminde o bölgeyi ayırıp havalandırıyorum. Ama korkma 3 yaşına kadar böyle olabilirmiş. Tamamen kapanması tehlikeli. Bazı doktorlar hiç ellemiyor bile zaten kendi kendine açılır diye.
yavruhamsi AselLina1 başıma gelmedi ama tekrarlayabilir sizde kontrol edin verdiği kremle belli süre müdehale edin ve bir sebepte ıslak mendille o bölgenin çok temizlenmesi ile oluyor diye okudum buna dikkat edin geçmiş olsun 💐
Sedaalya AselLina1 benim kızımda da vardı ama doktor müdahale etmedi. 9aylığız ve kendiliğinden açıldı.
Senibidasanaelikopteryokbuson AselLina1 6 yasna kadar tekrarlayabılır ama bıdaha olmayadabılır Mumkunse ıslak mendıl kullanmayın kucukse pamukla temızleyın buyudukce drekt yıkayın kurulayın daha guvenılır bu ıslak mendıllerde en dogalı bıke saglıklı degıl onun dısında korkmanızı gerektıren bı durum degıl kızımda da olmustu bıdaha tekrarlamadı ara ara yıne bakıyorum 6 yasına gırdı sayılır bızımkı o gunden sonra bıdaha olmadı
AselLina1 Mercosey Şuan orası baya kızarmış. Sadece hametan yeterli gelir mi ki acaba çok mu hafif kapanmıştı ki bizim anlamadım valla 😭 Çok ağladı yapışıklığı açınca
AselLina1 yavruhamsi Ya ister istemez orayı çok temizliyorum büyük tuvaleti oraya bulaşıyor bazen ama dikkat edicem 🥺
Mercosey AselLina1 bizimki ağlamamıştı ama açtığı açıldığı iyi olmuş. Yoksa cerrahi müdahale gerekiyor. Hametan yeterli mi bilmiyorum bize dediğim ilaçları verdi ara ara uyguluyorum.
CansuTurk AselLina1 pişik olmustu bebegim genelde ogünden sonra hep yıkadım poposunu daa hızlı ıyılestı Sizde arada yıkamayı deneyin umarım fayda görür
Sedaalya AselLina1 size danışmadan bunu yapması hiç doğru değil. Ben çok sert bi tepki verirdim kesin
guno Bizimkinde de var. Doktor eliyle açtı biraz ama hiç ağlamadı kızım. Hatta ben huylandım bakamadım. Orada sinir damar vs bir şey yok, sadece zar, acımaz merak etme demişti. O akşam ben de krem sürerken bir baktım devamı da açılıverdi.
AselLina1 guno Şuan kızarık o açılan yer. Artık acıdı mı acımadı mı bilmiyorum ağladı ama 🥺 Gerçi steteskopu dokundurunca da hemen ağlamıştı 😂
Deletedmom_41 AselLina1 Bir hemşireyi takip ediyorum kendisi ıslak mendilin sebebiyet verdiğini de dile getiriyor yapisikliga
AselLina1 Deletedmom_41 Bilmiyorum belkide olabilir bi daha tekrarlarsa ıslak mendili bırakırız artık 😔
Senibidasanaelikopteryokbuson AselLina1 zararlı olmuyo genelde zaten korkmayın en faza yıne krem verıp elıyle acar doktor tekrarlamamsı ıcın ıc camsırı gıyecek yasa geldıgınde sıkmayan cınsten tercıh edın ıslak mendıl kullanmayın yeterlı
mybabelanel AselLina1 ıslak mendil kullanmaya devam ederseniz tekrarlar diye düşünüyorum. Bebekler için temizleme pamuğu var onlardan kullanın, bir doktorun sayfasında ıslak mendillerin bile erken ergenliğe sebep olabildiğini okudum. Mendili kaynamış soğumuş suyla ıslatıp silin tekrarlamaz inşallah o zaman
Senibidasanaelikopteryokbuson AselLina1 yok hıc korkmayın bızde yasadk bende takmıstım bı ara kafaya ama cıdden arastırdık sorusturdum fakan rısklı veya cok can yakan bıseyde degıl tabı daha kucuk aglamasısa normal dıkkat edersınız bısey olmaz korkmayın🦋
Byz2019 AselLina1 benimde başıma geldi kremle açıldı bizimki kız bebeklerde oluyormuş pişik kremi ve ıslak mendil tetikler dedi bıraktım onları temizleme pamuğu kullanıyorum şu anlık tekrarlamadı arada kontrol edin