Hlycyhn Kızlar merhaba.ikizlerim ek gıdaya geçti 7aylıklar neler kilo aldırıyo bilen varsa yardımcı olabilir mi
Melismetee Kaç kilo ? Gelişimi geridemi kilo aldırmak istiyorsunuz sağlıklı olsa olmuyor mu kilo yerine
Melismetee Hlycyhn normal bence kiloları kilo tablosunu incele canım normaller şuanda sağlıklı olsunlar kof kilo olmasınlar bence daha iyi
tugceo92 Hlycyhn kiloları az falan değil tabloyu da incelerseniz göreceksiniz boşa kilo aldirmak için uğraşmayın sağlıklı olsunlar yeter bence. Kızım 8 aylık 7.100 gram kilo hemşire iyi olduğunu söyledi. Hic kilo aldirmak gibi bi derdim olmadi olmaz da :)
elfhuma19 Hlycyhn Persentil tablosuna bakıp inceleyebilirsiniz bence iyi doktorunuzda iyi diyorsa sağlıklı olması daha önemli
Hlycyhn Cennetinsusu elfhuma19 ne bileyim aynı ayda bebekler görüyorum çok iri ve kilolular moralim bozuluyo
Cennetinsusu https://www.instagram.com/p/B2YpSbMn-P8/?igshid=zwzvd4rd2cj2 kız bebeklerde en alt sınır. Benim kızım 1 yaşında 8 küsür kilo. Sağlığı motor gelişimi iyi. Çok şükür.